Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených
Rozbaliť všetky výsledky
senzorické hodnotenie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
chuť a vôňa
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vzhľad a textúra
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vnem jogurtovosti
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vnem jahodovosti
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
ukazovateľ obsahu ovocia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
hemicelulóza (g/100 g výrobku)
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
mikrobiológia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
živé jogurtové kultúry
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- počet baktérií na gram výrobku (KTJ^g)
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
bifidobaktérie
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- počet baktérií na gram výrobku (KTJ^g)
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
nežiaduce plesne a kvasinky
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- počet baktérií na gram výrobku (KTJ^g)
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
aróma
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
zistená syntetická aróma
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
deklarácie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah jahôd
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
špecifikácia arómy
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
samoúčelné tvrdenia
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
informácie o výrobku
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah jahôd: deklarovaný
- 9
-
obsah tuku: deklarovaný
- min. 2,7
-
obsah tuku: nameraný
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
bielkoviny: namerané
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
sacharidy: namerané
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
výrobca / predávajúci
- Ehrmann Praha s.r.o, Praha
-
dátum spotreby
- 14.07.
Rozbaliť všetky výsledky