Čierne korenie celé

Počet testovaných produktov: 9

Ťažko by sme si niektoré pokrmy dokázali predstaviť bez poriadnej dávky korenia. Najrozšírenejším druhom je korenie čierne, ktoré zakúpite v mletej či drvenej podobe, alebo celé. Kvalitné čierne korenie je štipľavé a má špecifickú výraznú arómu. Za jeho pálivosťou stojí alkaloid piperín. Podľa vyhlášky musí byť jeho minimálne množstvo v korení aspoň štvorpercentné. Skúmali sme, či tomu nakúpené vzorky zodpovedajú. Korenia boli okrem iného otestované aj na prítomnosť nežiadúcich látok či mykotoxínov a prechádzali senzorickým hodnotením.

Zobrazit filtr

Celkové hodnotenie Pro přihlášené

Značka

Zobrazené 1-9 z 9 produktů

zostupne vzostupne

Zobrazenie Zobraziť dlaždice Zobraziť riadky

Prihlásiť