Hladká múka

Počet testovaných produktov: 14

Múka patrí medzi najdôležitejšie zo základných potravín, napriek tomu sa nevyberá ľahko. Obal príliš veľa neprezradí a skutočnú kvalitu často spoznáme až pri pečení. Otestovali sme 14 pšeničných hladkých múk a zaujímalo nás nielen to, či sú neškodné, ale aj to, ako sa s nimi pracuje. Mikrobiológovia v nich hľadali škodlivé baktérie a plesne, chemické analýzy zas kontrolovali nežiaduce mykotoxíny a pesticídy. Nakoniec sme v praktických skúškach múky vyskúšali, aké palacinky, liate koláče a kysnuté bochníky sa z nich dajú upiecť.

Zobrazit filtr

Celkové hodnotenie Pro přihlášené

Značka

Zobrazené 1-14 z 14 produktů

zostupne vzostupne

Zobrazenie Zobraziť dlaždice Zobraziť riadky

Prihlásiť