Mletá škorica
Počet testovaných produktov: 12
Škoricu nie je nutné zvlášť predstavovať, vôňa sušenej kôry škoricovníka ľudstvo sprevádza už 4000 rokov. Do európskych kuchýň prúdi predovšetkým škorica čínska alebo škorica cejlonská, čím máme na mysli dve rôzne odrody. Pokiaľ ide o krajiny pôvodu, najčastejšie sa asi stretávame so škoricou indonézskej, čínskej alebo cejlónskej provincie. Za škoricovou vôňou stoja silice zložené z niekoľkých vonných látok, z ktorých jedna - kumarín - je škodlivá. Obsah silíc, nežiaducich látok a mikróbov nás zaujímal aj v našom teste. Pozornosti neušla ani čistota škoríc a samozrejme i chuť a vôňa.
Zobrazené 1-12 z 12 produktů
Zobrazenie Zobraziť dlaždice Zobraziť riadky