Bravčové konzervy

Počet testovaných produktov: 16

Rozhodli sme sa otestovať konzervy s bravčovým mäsom, ktoré bývali základom kempovacej gastronómie. Zisťovali sme, či testované produkty zodpovedajú vyhláške, podľa ktorej musí konzerva s názvom "bravčové mäso vo vlastnej šťave" obsahovať aspoň 70% mäsa. Lančmít by sa mal vyrábať z bravčového a hovädzieho mäsa. Vyhláška hovorí ešte o tzv. pork luncheon meat (teda bravčovom lančmíte), pre ktorý platia rovnaké limity na obsah mäsa ako pre bravčové mäso vo vlastnej šťave. Pri použití separátora sme znižovali známku. Výslednú známku tiež ovplyvnilo senzorické hodnotenie a skúšky na nežiadúce látky.

Zobrazit filtr

Celkové hodnotenie Pro přihlášené

Značka

Typ

Zobrazené 1-16 z 16 produktů

zostupne vzostupne

Zobrazenie Zobraziť dlaždice Zobraziť riadky

Prihlásiť