Domáce pekárne

Počet testovaných produktov: 14

K domácemu chlebu vedú dve cesty. Buď si cesto vymiesime ručne alebo pomocou robota a upečieme ho v rúre, alebo použijeme domácu pekáreň. Mala by za nás premiešať ingrediencie, spracovať cesto a chlieb nakoniec upiecť v tvare tehly alebo kocky. Teória znie pekne a bezprácne, aký je však výsledok v praxi? To sme zisťovali v laboratóriu, kde sme v pekárňach piekli biely, celozrnný aj slnečnicový chlieb. Pre zaujímavosť sme rovnaké chleby upiekli aj v rúre. Výsledok vás možno prekvapí.

Zobraziť filter

Celkové hodnotenie Pre prihlásených

Značka

Cena

Počet hákov na miesenie

Hmotnosť

Zobrazené 1-14 z 14 produktů

zostupne vzostupne

Zobrazenie Zobraziť dlaždice Zobraziť riadky

Prihlásiť