Kaufland/K-Classic

Kategórie testovaných výrobkov

Testy, kde jsou produkty Kaufland/K-Classic

  • Test vanilkových a vanilínových cukrov 2023

    Vydané: 30.3.2023
    Počet testovaných produktov: 24

    Po vydání loňského testu vanilkových zmrzlin se ukázalo, že téma poctivosti přírodní vanilky spotřebitele zajímá. A často se ptali na vanilkový cukr. Těsně před obdobím velikonočního pečení se proto k vanilkovému aroma vracíme s testem 24 vanilkových a vanilinových cukrů. Bohužel se ukázalo, že při výběru cukru s… Viac

  • Test mrazenej zeleniny 2023

    Vydané: 2.3.2023
    Počet testovaných produktov: 15

    Mrazená zelenina patrí medzi najobľúbenejšie a najčastejšie nakupované položky mrazeného sortimentu. Nie div, pohotová zásoba pripravenej zeleniny sa pri domácom varení vždy zíde. Na aktuálne testovanie sme zaradili dva typy zeleninovej zmesi: honosnejší mix mrkvy, hrášku a kukurice spolu s… Viac

  • Test smotanových nátierok 2023

    Vydané: 2.2.2023
    Počet testovaných produktov: 15

    Premenovalo sa krátko po našom vstupe do Európskej únie, napriek tomu stále zostáva pre mnohých spotrebiteľov „pomazánkovým maslom“. Dnes sa táto československá špecialita správne nazýva tradiční pomazánkové (tradiční pomazánkové je názov používaný v ČR, na Slovensku sa premenovalo na smotanová nátierka, pozn.… Viac

  • Test toastového chleba 2023

    Vydané: 30.12.2022
    Počet testovaných produktov: 29

    Snáď každý majiteľ sendvičovača sa rozhodol kúpiť si z času na čas sendvičový chlieb. Bez neho totiž svoj prístroj nemôže dokonale využiť. O kvalite sendvičovačov sme referovali už veľakrát, na pečivo pre ne došlo teraz. Aby sme vám dali čo najviac informácií, otestovali sme všetky bežné typy toastových chlebov:… Viac

  • Test neochuteného tvarohu 2022

    Vydané: 29.9.2022
    Počet testovaných produktov: 25

    Neskúseného zákazníka môže výber tvarohu ľahko vyviesť z rovnováhy. Toľko rôznych podôb a prívlastkov azda pri žiadnej inej základnej potravine nenájdeme: tvrdý, mäkký, polotučný, jemný... Niektoré rozdiely sú zrejmé, iné menej. V čom sa napríklad líši tučný tvaroh v tégliku od toho zabaleného do papiera? Podobné… Viac

  • Test kávových kapsúl na systém Nespresso 2022

    Vydané: 1.9.2022
    Počet testovaných produktov: 11

    Existuje veľa spôsobov prípravy kávy. Štatistiky ukazujú, že v našich domácnostiach väčšinou obľubujú instantnú kávu, ale stále viac prichádzajú na chuť aj kapsulám. Donedávna boli doménou niekoľkých spoločností držiacich patentové práva na ich výrobu. Pri niektorých systémoch však patenty stratili platnosť, čo… Viac

  • Test vanilkovej zmrzliny 2022

    Vydané: 4.8.2022
    Počet testovaných produktov: 12

    Premýšľali ste niekedy, čo by mohlo byť zmrzlinárskym bestsellerom? Štatistiky predaja ukazujú, že o titul najpredávanejšej zmrzliny dlhodobo bojujú vanilková a čokoládová. Druhú menovanú sme už skúmali, tento rok prišiel čas na vanilkovú. V laboratóriu sme dali overiť jej chuť aj poctivosť. Výsledky nás zaujali.… Viac

  • Test konzervovaných paradajok 2022

    Vydané: 5.5.2022
    Počet testovaných produktov: 11

    Ako rýchlo vykúzliť rozumnú večeru? Napríklad z cestovín a paradajkovej konzervy. Cestovinami sme sa v našich testoch už zaoberali, teraz prichádzajú na rad paradajky. Laboratórium sa pozrelo pod viečka 11 konzerv krájaných paradajok a hľadalo v nich, okrem samotných paradajok, aj nežiaduce látky. Výsledky… Viac

  • Test sušeného droždia 2022

    Vydané: 5.5.2022
    Počet testovaných produktov: 15

    Ku kyprému cestu vedú dve hlavné cesty: chemické kypridlo a kvasnice. Minulý rok sme v teste kypriacich práškov vyskúšali chemickú cestu. Tento rok sme sa rozhodli vydať po druhej ceste a preveriť sušené droždie. To dokáže v kuchyni zastúpiť bežné chladené kvasnice, navyše má výhodu dlhšej trvanlivosti a široké… Viac

  • Test masla 2022

    Vydané: 3.3.2022
    Počet testovaných produktov: 16

    Test masla patrí medzi najčastejšie požadované témy, preto ho pravidelne opakujeme. Naposledy sme sa s maslami stretli v roku 2017, v čase vrcholiacej cenovej krízy. Po piatich rokoch sme sa teraz opäť trafili do obdobia, keď maslo zdražuje. Preto príde vhod vedieť, či je primerane kvalitné. Laboratórium nám… Viac

1 2 3 4 5 6 8

Prihlásiť