Testy, kde jsou produkty Ponnath

  • Test grilovacích klobás 2023

    Vydané: 29.6.2023
    Počet testovaných produktov: 13

    Na grilovanie sa hodia okrem mäsa, zeleniny či syra aj údeniny. Medzi ne sa radia aj obľúbené klobásy, ktorých kvalitu sme sa rozhodli preveriť. Do laboratória sme poslali 13 výrobkov kde zisťovali, ako sú na tom s obsahom mäsa, soli či tuku. Nezabudli sme ani na senzorické hodnotenie. Jedny klobásy príliš… Viac

  • Test špekáčikov 2023

    Vydané: 1.6.2023
    Počet testovaných produktov: 18

    Každý rok sa výrobcovia snažia pripraviť na grilovaciu sezónu niečo nové. Napriek tomu sa v popredí záujmu spotrebiteľov stále držia tradičné špekáčiky. Zaoberali sme sa nimi naposledy v roku 2014, preto prišiel čas pozrieť sa na ne znova. Tohtoročný test priniesol veľmi dobré správy. Oproti minulému testu sa… Viac

  • Test špekáčikov 2014

    Vydané: 30.4.2014
    Počet testovaných produktov: 15

    Špekáčiky sa u nás vyrábajú od roku 1891, teda už 123 rokov. Jubileum to síce nie je okrúhle, ale rozhodne je úctyhodné. Sú hodné úcty aj samotné dnešné špekáčiky? Výsledky testov z laboratória sme porovnali s požiadavkami súčasných potravinárskych predpisov aj s nárokmi kladenými na špekáčiky v československých… Viac

  • Test dusenej bravčovej šunky 2013

    Vydané: 26.9.2013
    Počet testovaných produktov: 16

    Pokiaľ si myslíte, že potraviny pre deti sú diétnejšie ako potraviny bez tohto označenia, potom vás náš test šunky vyvedie z omylu. Obsahom soli predbehli tieto takzvané „šunky pre deti“ polovicu z ďalších testovaných šuniek. Jedna z nich dokonca bola druhou najslanšou medzi všetkými. Po chuťovej stránke tiež… Viac

  • Test viedenských párkov 2013

    Vydané: 28.3.2013
    Počet testovaných produktov: 15

    Keď si kupujeme párky, zaujíma nás predovšetkým obsah mäsa. Smerodajnéby mali byť údaje na etikete. Náš test viedenských párkov však ukázal, že nie vždy sa dá na vierohodnosť týchto údajov spoľahnúť. Šesť výrobkov z 15 testovaných obsahovalo menej mäsa, než výrobcovia uvádzali na obale. V štyroch najvýraznejších… Viac

Prihlásiť