Nadmerné obaly

Testy, kde jsou produkty Zott

  • Test proteínových mliečnych výrobkov 2023

    Vydané: 31.8.2023
    Počet testovaných produktov: 16

    Možno ste si všimli, že sa v posledných rokoch popri bežných jogurtoch alebo pudingoch objavujú podobné výrobky sľubujúce vysoký obsah proteínu čiže bielkovín. V laboratóriu sme nechali preveriť šestnásť jogurtov, skyrov a dezertov. Každá z kategórií vyniká niečím iným a každý si môže vybrať, čo mu najlepšie… Viac

  • Test mozzarelly 2019

    Vydané: 30.5.2019
    Počet testovaných produktov: 14

    Čo majú spoločné pizza, caprese a piadina romagnola? Okrem talianskeho pôvodu ich spája aj jedna zo základných surovín − mozzarella. Možno bez preháňania povedať, že bielym syrom v náleve Taliansko urobilo dieru do sveta. Mozzarellu pochopiteľne ponúkajú aj naše obchody a my sme sa pozreli, akú. V spolupráci s… Viac

  • Test kyslých smotán 2014

    Vydané: 30.1.2014
    Počet testovaných produktov: 32

    V nadojenom čerstvom mlieku sa škrob nevyskytuje, do smotany sa pridáva až v mliekarni. V našom teste sa ukázalo, že kvalitné kyslé smotany je možné vyrábať aj bez neho. Zároveň z testu vyplynulo, že pridanie škrobu niektorým kyslým smotanám nepomohlo pri uvoľňovaní srvátky a nezabránil ich redšej, riedkej či… Viac

  • Test jahodových jogurtov 2013

    Vydané: 29.8.2013
    Počet testovaných produktov: 17

    Od jahodového jogurtu si veľa jahôd nesľubujte. Žiadna potravinárska vyhláška neurčuje, aké množstvo jahôd majú výrobcovia do jogurtu dať, aby ho mohli nazvať jahodovým. Podľa toho to s jahodami v jogurtoch vyzerá. Stačí polovica väčšej jahody na téglik jogurtu a všetko je v poriadku. Ukázal to náš test 17… Viac

  • Test smotán 2012

    Vydané: 11.3.2012
    Počet testovaných produktov: 30

      Aké vlastnosti by mala mať kvalitná smotana? S akými výrobkami dosiahneme vyšľahanie do podoby, ktorá hneď nespľasne? A ako sú na tom smotany na varenie? Na testovanie týchto výrobkov sa zameral marcový dTest. Viac

Prihlásiť