Nadmerné obaly

Testy, kde jsou produkty Giana

  • Test sterilizovaného hrášku 2016

    Vydané: 1.12.2016
    Počet testovaných produktov: 21

    Koľko domácností, toľko receptov na ten pravý zemiakový šalát. Všetci zrejme nebudú súhlasiť, ale jednou z jeho ingrediencií je aj sterilizovaný hrášok. Chceme vás ochrániť od nepríjemných prekvapení v deň D, preto sme s predstihom nakúpili 21 hráškových konzerv a dali sme ich… Viac

  • Test sardiniek v konzerve 2016

    Vydané: 4.2.2016
    Počet testovaných produktov: 17

    Naše testovanie ukázalo, že v konzerve s nápisom sardinky sa môže skrývať iný druh ryby alebo nežiaduce látky. Rybičky v konzerve patria medzi veľké cestovateľky. Najprv hromadne precestujú od mora do stredu Európy, potom často cestujú v batohoch po Slovensku. Nás zaujímalo, či sa napríklad… Viac

  • Test paradajkových pretlakov a pyré 2015

    Vydané: 3.9.2015
    Počet testovaných produktov: 20

    Paradajky sú symbolom leta, vtedy dozrievajú na slnku, majú najlepšiu chuť a je ich všade dostatok. Práve počas letnej sezóny sa spracovávajú a uchovávajú v najrôznejších podobách na chladnejšie časy. Až v zime zatúžite po paradajkovej alebo bolonskej omáčke, najskôr siahnete po konzerve plnej letných… Viac

  • Test slnečnicových olejov 2014

    Vydané: 29.10.2014
    Počet testovaných produktov: 17

    Slnečnicový olej nájdete vo väčšine slovenských domácností. Veľa ľudí ho používa v rámci studenej kuchyne či na dusenie a restovanie, niektorí však aj na vyprážanie a fritovanie, na čo nemusí byť najvhodnejší.Môže za to zvyk aj samotní výrobcovia, ktorí takéto použitie na obale odporúčajú. Ako… Viac

  • Test kyslej a sterilizovanej kapusty 2013

    Vydané: 31.1.2013
    Počet testovaných produktov: 21

    Zázrak zo suda. Aj tak sa v minulosti hovorilo kyslej kapuste. Náš terajší  test kyslej kapusty zo supermarketov však priniesol skôr sklamanie. V čerstvom stave sa kyslá kapusta už nedá v obchodoch kúpiť. Výrobcovia do nej pridávajú chemické konzervačné látky alebo ju sterilizujú teplom. Tým ju pripravujú o to… Viac

  • Test tuniakov v konzerve 2011

    Vydané: 15.3.2011
    Počet testovaných produktov: 25

    Pach po rybacine. Výrazne kovová, veľmi nepríjemná chuť. Chuť atypická, mierne horká, so stopami kovovej príchute. Drvina namiesto kúskov. Zvýšený obsah amoniaku. Nezodpovedajúci olej. Konzervovaná neistota, ako sme museli konštatovať, sa nevyhýba ani tuniakom.
      Viac

  • Test tresčích pečení 2011

    Vydané: 10.2.2011
    Počet testovaných produktov: 8

    Radi si dopriavate tresčiu pečeň? V poslednom čase sa objavujú varovania pred niektorými výrobkami. Ako je to s ich kvalitou? Ktoré výrobky sú v poriadku, a ktorým sa radšej vyhnúť? Náš TEST vám poradí.
      Viac

Prihlásiť