Tesco Alaska Pollack Fillets - filety z aljašské tresky

z deklarace: filety z aljašské tresky s ochrannou vrstvou ledu, voda

Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu ?

Výsledky testu

Pridať medzi porovnávané


Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených

Rozbaliť všetky výsledky

druh glazované filety

cena 88 Kč

hmotnosť celková 500 g

cena za 1 kg 176 Kč

cena za 1 kg rybieho mäsa 183 Kč

hodnotenie obsahu rybieho mäsa Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

prídavné látky
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
fosfáty
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
kyselina citrónová
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
chlorid sodný
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

ťažké kovy Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

ortuť
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
olovo
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
kadmium
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

deklarácia Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

deklarovaný druh ryby
treska aljašská
hlavný obchodný názov
treska pestrá
nameraný podiel rybieho mäsa
96 g/100 g
deklarovaná hmotnosť pevného podielu
475 g
nameraná hmotnosť pevného podielu
492 g
deklarovaná hmotnosť glazúry
5 %
nameraná hmotnosť glazúry
3,7 %
zamrazené na mori (Sea Frozen)
ne
dodávateľ
prodávající: Tesco Stores ČR a.s.
dátum minimálnej trvanlivosti
21.12.2013
pôvod
Tichý oceán/baleno v Polsku

Rozbaliť všetky výsledky

Žebříček celkového hodnocení

Pro zobrazení výsledků se přihlaste Nejvyšší
Pro zobrazení výsledků se přihlaste Nejnižší
93 %
92 %
90 %
87 %
86 %
85 %
76 %
72 %
19 %
18 %
16 %
Pro zobrazení výsledků se přihlaste Tento produkt
Ostatní produkty
Produktů celkem

Diskusia

Máte dotaz k hodnocení Tesco Alaska Pollack Fillets - filety z aljašské tresky nebo potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se nás zeptat!

Diskusia je dostupná iba pre prihlásených používateľov.

Máte zkušenosti s výrobkem Tesco Alaska Pollack Fillets - filety z aljašské tresky? Budeme rádi, když se o své postřehy podělíte s ostatními čtenáři.

Písanie recenzií je možné iba pre prihlásených užívateľov.

Sdílejte

Prihlásiť