Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených
Rozbaliť všetky výsledky
ANALÝZY
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
Mikrobiologická čistota
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- koliformné baktérie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- E.coli
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- enterokoky
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- peudomonas aeruginosa
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- siričitany redukujúce črevné sporulujúce baktérie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- počet kolónií pri 22 °C
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- počet kolónií pri 36 °C
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- rozpustené látky
1 520 mg/l
- celková tvrdosť: vápnik + horčík
5,5 mmol/l
- hydrogénuhličitany
945 mg/l
- celkový organický uhlík
2,4 mg/l
- dusičnany
0,56 mg/l
-
Senzorické vlastnosti
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- chuť
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- pach
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
Rozbaliť všetky výsledky