Rozbaliť všetky výsledky
mikrobiologický rozbor
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
jogurtové kultúry
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
bifidobaktérie
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
výživové hodnoty
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah tuku
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah tuku
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah bielkovín
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah bielkovín
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
senzorické hodnotenie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vzhľad a farba
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
konzistencia
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vôňa a chuť
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
slovný popis
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
obal a deklarácia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
dodržanie deklarovaného obsahu tuku
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
dodržanie deklarovaného obsahu bielkovín
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
bio certifikácia
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
informácie
-
obsah tuku deklarovaný
- 3,5 g/100 g
-
obsah tuku zistený
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
obsah bielkovín deklarovaný
- 5,9 g/100 g
-
obsah bielkovín zistený
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
Streptococcus sp.
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
Lactobacillus sp.
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
Bifidobacterium sp. (KTJ/g)
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
druhy nájdených kultúrnych mikroorganizmov
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus delbrueckii
-
česká potravina
- ano
-
česká cechová norma
- ne
-
výrobca
- AGRO-LA, spol.s r.o., Jindřichův Hradec
Rozbaliť všetky výsledky