Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených
Rozbaliť všetky výsledky
obsah a kvalita kakaa
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
obsah a kvalita mlieka
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
senzorické hodnotenie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
farba
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
lesk
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
vôňa
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
jemnosť
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
chuť
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
mliečna chuť
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
sladkosť
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
analýza arómy
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
výživové hľadisko
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
tuk
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
bielkoviny
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
sacharóza
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
prídavok rastlinných tukov
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
mastné kyseliny:
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- nasýtené
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- mononenasýtené
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- polynenasýtené
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
- transmastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
-
škodlivé estery 3-MCPD
- Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
plesne
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
deklarácia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
minimálna trvanlivosť
6.12
Rozbaliť všetky výsledky