Laktos Smetana ke šlehání

Značka: Laktos
Podrobný článok: Test smotán 2012 (3/2012)
Publikované v časopise: 3/2012
Cena: 20 Kč

Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu smetan ke šlehání?

Výsledky testu

Pridať medzi porovnávané


Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených

Rozbaliť všetky výsledky

cena 20 Kč

obsah 200 g

deklarovaný obsah tuku 33 %

hodnotenie obsahu tuku Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

dodržanie deklarácie
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
celkový obsah tuku
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

zmyslové hodnotenie Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

vzhľad
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
konzistencia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
chuť
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

šľahateľnosť Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

uchovateľnosť
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
vzhľad
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
doba šľahania
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

zloženie a deklarácia Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

výživové hodnoty
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
prídavné látky
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
samoúčelné tvrdenia
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
materiál obalu
plastový kelímek
tepelné ošetrenie
UHT
dodávateľ
Laktos a.s., Praha
posledný spracovateľ
Milchunion Hocheifel eG, Pronsfeld, Německo
dátum spotreby
23.4.2012

Rozbaliť všetky výsledky

Žebříček celkového hodnocení

Pro zobrazení výsledků se přihlaste Nejvyšší
Pro zobrazení výsledků se přihlaste Nejnižší
76 %
75 %
74 %
73 %
72 %
71 %
69 %
70 %
69 %
68 %
67 %
64 %
43 %
Pro zobrazení výsledků se přihlaste Tento produkt
Ostatní produkty
Produktů celkem

Diskusia

Máte dotaz k hodnocení smetany ke šlehání Laktos Smetana ke šlehání nebo chcete vědět jak vybrat smetanu ke šlehání? Neváhejte se nás zeptat!

Diskusia je dostupná iba pre prihlásených používateľov.

Máte zkušenosti se smetanou ke šlehání Laktos Smetana ke šlehání? Budeme rádi, když se o své postřehy podělíte s ostatními čtenáři.

Písanie recenzií je možné iba pre prihlásených užívateľov.

Sdílejte

Prihlásiť