Crème Bonjour Na chléb i na pečení

Zloženie: rostlinné oleje a tuky (48,6%), máselný tuk (21%), obnovené podmáslí (19,7%), voda, lecitin, jedlá sůl (0,2%), emulgátor (mono - a diglyceridy mastných kyselin), aromata, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (beta-karoten), vitamín A, E, D3

Obsahuje prídavné látky:
E 160a Karotény, E 322 Lecitíny, E 330 Kyselina citrónová, E 471 Mono a diglyceridy mastných kyselín z jedlých tuků, E 471 Mono a diglyceridy mastných kyselín z jedlých tuků

Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu tuků?

Výsledky testu

Pridať medzi porovnávané


Celkové hodnotenie Výsledok testu pre prihlásených

Rozbaliť všetky výsledky

cena 26 Kč

hmotnosť 250 g

cena za 1 kg 104 Kč

cena za 1 kg čistého tuku 148 Kč

nežiaduce látky Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

nasýtené mastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
transmastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
nameraný obsah transmastných kyselín
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
škodlivé estery 3-MCPD
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

žiaduce látky Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

mononenasýtené mastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
polynenasýtené mastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
omega 3 mastné kyseliny
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste
úžitkové vlastnosti
Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

deklarácie Pre zobrazenie výsledkov sa prihláste

prídavné látky
ano
druh tuku
ne
obsah tuku
70 %
ekvivalent 100 g masla
91 g
výrobca / dodávateľ
Unilever ČR, spol. s r.o., Praha
minimálna trvanlivosť
29.12.2013
zmesný tuk
ano
tuk na pečenie
ne

Rozbaliť všetky výsledky

Ako hodnotíme

++ veľmi dobre 100-80 %
+ dobre 79-60 %
o uspokojivo 59-40 %
- dostatočne 39-20 %
-- nedostatočne 19-0 %

Diskusia

Máte dotaz k hodnocení tuku Crème Bonjour Na chléb i na pečení nebo chcete vědět jak vybrat tuk? Neváhejte se nás zeptat!

Pridať komentár do diskusie

Máte zkušenosti s tukem Crème Bonjour Na chléb i na pečení? Budeme rádi, když se o své postřehy podělíte s ostatními čtenáři.

Chci přidat recenzi

Prihlásiť