Databáza nebezpečných výrobkov

YES!DO KIDS Collection Classic dětská souprava

Hlásenie RAPEX 40/2018

Dívčí bílé šaty a černé bolero. Sukně šatů má květinový vzor a stuhy, které se zavazují na zádech. Šaty jsou určeny pro dívky staré 18 měsíců.

Typ výrobku PP3326 / 18S5B10007
Kategórie Deti - Oblečenie, textil a módne doplnky
Riziko Zranenie
Nebezpečenstvo

Šaty mají dekorativní stuhu, která se zavazuje na zádech. Pásky stuhy se mohou během různých činností dítěte někde zachytit, což by mohlo vést ke zranění.

Krajina pôvodu Čína
Rozpor s

Výrobek nesplňuje příslušnou evropskou normu EN 14682.

Čiarový kód 2210000280120
Krajina záchytu Ohlasujúci: Kypr
Opatrenia prijaté v ohlasujúcej krajine

Povinná opatření: stažení zboží z trhu (prodejce).

Dátum vydania 12.10.2018
Zdroj: RAPEX - jednotný trh EU

Späť do databázy nebezpečných výrobkov

Sdílejte

Diskusia

Viděli jste tento výrobek někde v obchodě? Nebo ho snad dokonce máte doma? Podělte se o své postřehy a zkušenosti.

Pridať komentár do diskusie

Prvýkrát uverejnené v angličtine v rámci Týždenného prehľadu notifikácií RAPEX Generálnym riaditeľstvom pre zdravie a ochranu spotrebiteľa Európskej komisie na oficiálnej stránke Európskej únie "Europa" prostredníctvom Rýchleho výstražného systému EÚ pre nepotravinárske spotrebiteľské výrobky (RAPEX) http://ec.europa.eu/rapex © European Union, 2005 - 2012 Oficiálne kontaktné miesta členských krajín a krajín EFTA-EEA poskytujú informácie v týchto týždenných prehľadoch. Podľa ustanovení Prílohy II.10 k smernici o všeobecnej bezpečnosti výrobkov (2001/95/ES) nesie zodpovednosť za informáciu notifikujúca strana. Komisia nepreberá žiadnu zodpovednosť za presnosť poskytnutých informácií. dTest, o.p.s., poskytuje iba strojový preklad záznamov uverejnených v týždennom prehľade notifikácií RAPEX do českého jazyka, rozhodujúca je pôvodná anglická verzia. dTest, o.p.s., nezodpovedá za správnosť a úplnosť uvedených informácií.

Prihlásiť