Ako vyberať - Jedlo a pitie

Najnovší nákupní sprievodcovia

  • Ako vybrať jerky

    Publikované: 3.11.2022

    Jerky alebo sušené ochutené mäso má slúžiť predovšetkým ako skladný, ľahko prenosný zdroj bielkovín. Obľubu preto nachádzajú najmä medzi turistami a športovcami všeobecne. Obsah bielkovín je jedným z hlavných údajov, ktorým by sa pri výbere mala venovať pozornosť. Nájdete ich ľahko ako súčasť tabuľky výživových… Viac

  • Ako si vybrať šalátovú zmes

    Publikované: 29.9.2022

    Listová zelenina je významným zdrojom vitamínu C, kyseliny listovej, vlákniny a viacerých minerálnych látok. Balené čerstvé šalátové zmesi môžu byť praktickým a jednoduchým spôsobom, ako sa dá zaradiť zelenina do jedálneho lístka. Viac

  • Ako si vybrať neochutený tvaroh

    Publikované: 29.9.2022

    Výber tvarohu môže byť pre menej skúsených spotrebiteľov pomerne zložitý. Len máloktorá základná potravina totiž môže mať toľko rôznych podôb a názvov. Niektoré označenia sú jasné, iné menej a niektoré názvy sú synonymami, často však ťažko rozpoznateľnými. Viac

  • Ako si vybrať vanilkovú zmrzlinu

    Publikované: 4.8.2022

    Nákup zmrzliny býva veľmi impulzívny a často vyberáme podľa momentálnej chuti. Zmrzliny sú však komplikovanejšie, ako by sme si mohli myslieť. Vyplatí sa preto nepodliehať prvému dojmu a výberu mrazenej pochúťky venovať trochu pozornosti. Nebude to ľahké, okrem špeciálnej terminológie sa budete musieť stretávať aj… Viac

Prihlásiť