Ako vyberať - Jedlo a pitie

Najnovší nákupní sprievodcovia

  • Ako si vybrať rastlinné alternatívy mäsových výrobkov

    Publikované: 27.2.2020

    Ponuka rastlinných náhrad mäsových výrobkov určených vegánom a vegetariánom sa neustále rozširuje. Základný indikátor kvality mäsových výrobkov − obsah mäsa − v ich prípade chýba, preto musíme venovať pri výbere pozornosť iným parametrom. Viac

  • Ako si vybrať citrusovú kôru

    Publikované: 31.10.2019

    Ten, kto potrebuje do cesta pridať citrusovú kôru, môže vyberať z troch možností. Viac

  • Ako si vybrať údené mäso

    Publikované: 26.9.2019

    Svet údeného mäsa je pomerne pestrý a jeho kvalita rôznorodá. Ak sa chcete vyhnúť nepríjemným prekvapeniam, sledujte pri výbere niekoľko nasledujúcich detailov. Viac

  • Ako si vybrať mozzarellu

    Publikované: 30.5.2019

    Technologicky sa mozzarella zaraďuje medzi plnotučné mäkké nevyzreté parené syry (taliansky „syr so spriadaným cestom“ pasta filata). Viac

Prihlásiť