Ako vyberať - Jedlo a pitie
-
Maso a masné výrobky
- Gothajský salám
- Grilovací tyčinky
- Hotdogy z čerpacích stanic
- Hovězí jerky
- Kuřecí spodní stehna
- Lovecké salámy
- Mleté maso a polotovary
- Párky bez strojně odděleného masa
- Poličan krájený
- Rostlinné alternativy masných výrobků
- Salám vysočina
- Salámy herkules
- Syrová kuřata
- Špekáčky
- Výběrová šunka
- Šunkové salámy
- Uzené maso
- Vepřové konzervy
- Vídeňské párky
-
Ovoce a zelenina
- Citrusové kůry
- Cizrnové pomazánky
- Čerstvé ovoce a zelenina
- Česnek
- Meruňkové zavařeniny
- Konzervovaná rajčata
- Kysané zelí
- Mražená směs mrkve, hrášku, kukuřice
- Ovocné přesnídávky 2015
- Rajčatová pyré
- Rozinky
- Salátové směsi
- Sójové nápoje
- Sterilované okurky
- Sterilovaný hrášek
- Sušená rajčata v oleji
- Sušené datle a fíky
- Sušené houby
- Švestková povidla
Najnovší nákupní sprievodcovia
-
Ako si vybrať sterilizované uhorky
Publikované: 27.4.2023
Zavárané nakladané uhorky patria medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie druhy zeleninových konzerv. Najtypickejším výrobkom sú sterilizované uhorky naložené v sladkokyslom náleve. Tento presný názov zvyčajne nájdete v blízkosti zloženia. Slovo sterilizované znamená spôsob konzervácie zahriatím obsahu pohára… Viac
-
Ako si vybrať chladené hotové jedlá
Publikované: 30.3.2023
Nie vždy je čas, nálada či priestor na varenie a v takýchto situáciách sa o slovo hlásia chladené hotové pokrmy, takzvané „hotovky“. Oproti domácemu vareniu šetria najmä čas a starosti, v porovnaní s obedmi v reštauráciách či z donášky sú lacnejšie. V čase rastúcich cien si hotové jedlá do mikrovlnky či rúry môžu… Viac
-
Ako vybrať mrazenú zeleninu
Publikované: 2.3.2023
-
Ako si vybrať smotanovú nátierku
Publikované: 2.2.2023
Smotanová nátierka predtým známa ako nátierkové maslo je unikátnym česko-slovenským výrobkom, ktorý iné krajiny nevyrábajú. Vyberať si preto môžeme iba z ponuky českých a slovenských mliekarní. Korene týchto smotanových nátierek siahajú do polovice sedemdesiatych rokov, keď mliekarenský priemysel dostal úlohu… Viac