Plnotučná horčica

Najnovšie články

  • Test plnotučných horčíc 2018

    2.8.2018 | Články s testy | Publikované v časopise 8/2018

    K párkom kečup alebo horčicu? V odpovedi na túto otázku je spoločnosť zvyčajne rozpoltená. Výnimkou sú tí, ktorí si berú oboje. Kečupom sme sa naposledy venovali pred dvoma rokmi, tentoraz prišiel čas na horčice a naša voľba padla na plnotučnú klasiku. Žiadne prekvapenie sa nekonalo. Horčiciam sa vyhli závažné… viac

  • Ako vybrať horčicu

    26.3.2014 | Jak vybírat

    Chuťovo fádnym či mastným jedlám dodáva správny šmrnc a štipľavosť horčica. Vyrába sa z mletých bielych alebo čiernych semien horčice siatej, octu, soli, korenia a cukru. Okrem týchto záväzných prísad môže byť horčica umelo prifarbená a tiež chemicky konzervovaná. Kvalitu horčíc opisuje vyhláška 398/2016 Zb. Podľa… viac

Prihlásiť