Tuniak kúsky

Najnovšie články

  • Test tuniakov v konzerve 2011

    15.3.2011 | Články s testy | Publikované v časopise 3/2011

    Pach po rybacine. Výrazne kovová, veľmi nepríjemná chuť. Chuť atypická, mierne horká, so stopami kovovej príchute. Drvina namiesto kúskov. Zvýšený obsah amoniaku. Nezodpovedajúci olej. Konzervovaná neistota, ako sme museli konštatovať, sa nevyhýba ani tuniakom.
      viac

  • Ako si vybrať konzervovaného tuniaka

    15.3.2011 | Jak vybírat

    Konzervy s mäsom tuniaka sú obľúbené, pretože sa z nich dajú ľahko a rýchlo pripraviť lahodné pokrmy. Aby nič nepokazilo kulinársky dojem, je potrebné v obchode venovať výberu tuniaka pozornosť. Z informácií na obale konzervy sa veľa dozvedieť vyčítať. A ešte viac vtedy, keď viete… viac

Prihlásiť