Hotové jedlá a polotovary

Najnovšie články

  • Zemiakové kaše v prášku

    30.9.2016 | Ostatní | Publikované v časopise 10/2016

    Vybrať správne zemiaky, olúpať ich a uvariť, to chvíľku trvá. Ďalší čas a námahu vyžaduje vypracovanie hladkej kaše a nevyhnutná je aj skúsenosť. V porovnaní s tým je príprava kaše z prášku lákavo jednoduchá. Keď sa budeme držať návodu, výsledok bude zaručený. Samozrejme aj tu platí… viac

  • Ovocné knedle

    4.8.2016 | Ostatní | Publikované v časopise 8/2016

    Ovocné knedle sú pokladom našej kuchyne. Patrilo by sa skôr napísať stredoeurópskej kuchyne, pretože podobnú pochúťku poznajú v Rakúsku, Bavorsku a Poľsku. Náš prieskum medzi predávanými ovocnými knedľami prichádza v čase, keď môžeme najlepšie vysledovať rozdiely medzi kupovanými a … viac

  • Test lístkového cesta 2014

    27.8.2014 | Články s testy | Publikované v časopise 9/2014

    Upiecť štrúdľu z domáceho lístkového cesta znamená plánovať aspoň na dva dni dopredu, pretože príprava samotného cesta zaberie dosť času. Mnohí z nás sa preto spoliehajú na hotové lístkové cesto predávané v obchodoch. Aká je jeho kvalita? Ukázalo sa, že väčšinou vyhovujúca. Narazili sme však aj na… viac

Prihlásiť