Či patríte medzi ostrieľaných kuchárov, alebo sa po kuchyni pohybujete ako slon v porceláne, existujú veci, ktoré pri varení určite oceníte. Jednou z nich je panvica, s ktorou sa dá bez problémov pripraviť požadovaný pokrm, dobre sa s ňou pracuje a nič sa na ňu neprichytí a nepripáli. Roztrhané palacinky, prasknuté volské oká a následné škrabanie pripečených zvyškov môžu niekomu poriadne pohnúť žlčou.
Ako môžeme podobným nepríjemnostiam predísť? Prvým krokom by malo byť zaobstaranie si solídnej panvice − ani ten najlepší kuchár totiž nedokáže robiť zázraky so zlým výstrojom. To sa však ľahšie radí, ako urobí.
Ktorá panvica zaručí pohodové varenie a radosť v kuchyni? Nech vám odpoveď prinesie náš test 37 panvíc s nepriľnavým povrchom.